L’amnistia es cosa de tots

L’Amnistia és una demanda de llibertat, amb aquesta descripció tothom diria que qualsevol democràcia hauria de donar l’amnistia si el seu poble la reclama no? Doncs resulta que hi ha molts llocs on no és així, i nosaltres no havíem de ser menys.

La repressió no és quelcom nou, a l’estat espanyol fa molt temps que es reprimeix els moviments populars i polítics d’esquerres. És per això que la reivindicació de l’amnistia hauria de ser un dels principis en tots els col·lectius, organitzacions, entitats, etc. de caràcter popular i social, ja que ens afecta a tots. La repressió es manifesta de diferents maneres, pots ser detingut a una manifestació, multat per fer un piquet a una vaga general, enviat a presó per cantar, o simplement tancar-te per les teves idees. Tot això certifica que qui es mou o denuncia les pràctiques d’aquest estat, que mai va arribar a fer una transició real, és reprimit sense cap contemplació, i després s’encarrega de difamar als reprimits per tots els mitjans, creant una opinió en contra de la gent que l’únic que ha fet és ser conseqüent amb els ideals i denunciar les pràctiques repressives d’una classe contra l’altre.

Per tant, com creiem que l’amnistia és cosa de tots, hem fet aquestes jornades, per a crear un espai on tothom tingui cabuda i on podem debatre amb molts actors que han patit la repressió de primera mà. Una altra de les raons per les quals hem fet aquestes jornades és per què veiem que no hi ha un moviment unitari entorn de la repressió i l’amnistia, i també volem conscienciar a tothom que les lluites populars i socials si no van acompanyades de la reivindicació de l’amnistia, perden la seva essència.

La solidaritat és el més important dintre del moviment revolucionari, llibertat presos polítics!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s