Sobre la necessitat d’organitzar la solidaritat

En els últims anys estem veient com, degut a la crisis del sistema capitalista i del règim monarco-feixista que el sustenta a l’Estat espanyol, cada cop són més les persones i sectors de la societat que protesten i qüestionen aquest tipus de societat.

Un augment de la consciència general de les masses treballadores que ha obligat a l’Estat a posar en marxa la seva maquinària repressiva, aprovant noves lleis (restricció de llibertats, augment de multes i anys de condemnes, actuacions brutals de la policia …) amb l’objectiu de paralitzar a la població que protesta: diuen que s’estan protegint d’un suposat

”terrorisme” , però l’únic que volen és posar la por a les masses perquè aquestes s’allunyin de la lluita del poble.

Davant d’aquesta situació, mentre segueixen i seguiran empitjorant les nostres condicions de vida, ens quedarem de braços plegats, resignats davant els atacs que estem rebent per reclamar el que és nostre? Seguirem acceptant que ens puguin multar, o fins i tot posar a la presó pel simple fet d’anar a una manifestació, aturar un desnonament, cantar una cançó, o donar la teva opinió a les xarxes socials?

De cap manera! Ja n’hi ha prou de tanta humiliació, no podem seguir acceptant com, els que ens condemnen a una vida de misèria, ens ataquen d’aquesta manera tan descarada, mentres membres de la familia reial i polítics capitalistes se’n van de rosetes després d’haver robat milions al poble treballador.

No n’hi ha prou amb indignar-se, només nosaltres tenim a les nostres mans canviar aquesta situació, cal actuar davant la repressió que estem patint, organitzar la solidaritat de manera que la gent que lluita es senti segura, que les persones represaliades sentin l’alè del conjunt de la classe treballadora.

Cal crear un fort moviment solidari, que tothom el senti com a propi, un moviment que alimenti la lluita del poble i treballi per enfortir la unitat de la classe treballadora i altres sectors oprimits per l’Estat feixista.

Si ells s’organitzen per aixafar les nostres ànsies de llibertat, donem un pas endavant i organitzem-nos perquè no puguin frenar-nos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s